Karpuz jölesi

Kavun kaşığı yardımıyla şekillendirdiğiniz karpuz ve kavunu karışık meyveler ile servis yapın.



Kavun kaşığı yardımıyla şekillendirdiğiniz karpuz ve kavunu karışık meyveler ile servis yapın.
Malzemeler:
700 gr. karpuz
90 gr. tozşeker
70 gr. mısır nişastası
8 dilim sarı kavun
Süsleme için karışık meyve

Yapılışı
Karpuz ve kavun parçalarını blender'da çekin. İçine tozşeker ve mısır nişastası ekleyip karıştırın. Karışımı kısık ısıda kaynatın. Jöle haline gelene kadar buzdolabında dondurun. Kavun kaşığı yardımıyla şekillendirdiğiniz karpuz ve kavunu karışık meyveler ile servis yapın. 



3a3fbe362e7f45bcbc3a1a04a12ca760

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İş yerleri nasıl dezenfekte edilir? Doğrusu buymuş!

Suyun altında yüzen bebekler

GERGEDAN VİRÜSÜ NEDİR? GERGEDAN VİRÜSÜNÜN BELİRTİLERİ NELERDİR?